Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / UE isi mentine tinta de reducere a emisiilor
UE isi mentine tinta de reducere a emisiilor
17.01.2010  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pue-isi-mentine-tinta-de-reducere-emisiilorp

Ministrii mediului din tarile Uniunii Europene nu au ajuns la un acord in privinta maririi procentului de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera pana la 30%, la finalul summitului informal de la Sevilla, la care a participat si ministrul roman al mediului Laszlo Borbely, transmite Earth Times.

Potrivit acordului incheiat la finalul summitului climatic din decembrie de la Copenhaga, statele lumii trebuie sa includa in document, pana la 31 ianuarie, cifre exacte in legatura cu procentul cu care trebuie reduse emisiile de CO2 la nivel global.
Statele europene au hotarat deja sa isi reduca emisiile cu 20% pana in 2020, fata de nivelul inregistrat in 1990, dar au anuntat ca vor mari procentul in cazul in care se ajunge la un astfel de acord la nivel global. Cu toate acestea, tari ca Marea Britanie si Olanda cer acum ca tinta sa fie stabilita la 30% independent de decizia statelor din afara UE. Totusi, tari ca Polonia si Italia solicita ca orice referinta la tinta de reducere a emisiilor sa fie evitata.
Reuniunea informala a ministrilor mediului de la Sevilla s-a desfasurat sub conducerea presedintiei spaniole a Uniunii Europene.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 3314798
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova