Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Ed Miliband: Summitul COP15 se poate transforma intr-o farsa
Ed Miliband: Summitul COP15 se poate transforma intr-o farsa
17.12.2009  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ped-miliband-summitul-cop15-se-poate-transforma-intr-o-farsap

Summitul pentru schimbari climatice de la Copenhaga s-ar putea transforma intr-o farsa pe masura ce liderii globali ajung in capitala Danemarcei, dar negocierile sunt intr-o intarziere de 18 ore, a declarat Ed Miliband, ministrul britanic pentru energie si clima, citat de The Guardian.
"Oamenilor li se va parea extraordinar ca aceasta conferinta, ce a fost planuita inca de acum doi ani, care implica 192 de tari si este un lucru atat de important, cu implicatii atat de serioase, este intr-un impas acum din cauza unor puncte pe ordinea de zi", a declarat Ed Miliband.
Cu doua zile inainte de finalul conferintei, incapacitatea negociatorilor de a ajunge la un acord care sa combata incalzirea globala a dus la un impas in care delegatiile internationale au incetat practic discutiile. In acelasi timp, activistii pentru mediu se luptau in strada cu politistii pentru a forta intrarea in Bella Center.
"Nu am facut niciun progres. Ceea ce oamenii nu realizeaza este ca noi nu suntem inca pregatiti pentru liderii de state. Aceste discutii sunt intr-o intarziere de 18 ore", a declarat o sursa de la negocieri.
Peste 115 lideri de state sau guverne ajung astazi si maine la Copenhaga pentru a discuta detaliile finale ale unui acord post-Kyoto. In conditiile in care negocierile sunt intr-un impas, sansele ca un proiect de acord sa fie finalizat la timp devin din ce in ce mai improbabile.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 3312408
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova