Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Australia respinge sistemul de comercializare a certificatelor de carbon
Australia respinge sistemul de comercializare a certificatelor de carbon
02.12.2009  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/paustralia-respinge-sistemul-de-comercializare-certificatelor-de-carbonp

Parlamentul australian a respins legile de infiintare a unui sistem de comercializare a certificatelor de carbon, refuzand astfel una dintre politicile-cheie pe tema schimbarilor climatice ale premierului Kevin Rudd si deschizand portita pentru organizarea alegerilor anticipate, informeaza Reuters.

Guvernul intentioneaza sa propuna din nou legile comercializarii certificatelor in luna februarie pentru a oferi Partidului Liberal aflat in opozitie inca o sansa de a sustine schema.
Premierul australian aflat in functie, Julia Gillard, a declarat ca guvernul nu risca organizarea de alegeri anticipate.
“Astazi, extremistii care nu cred in incalzirea globala au impiedicat natiunea sa se implice in problema schimbarilor climatice. Australia este una dintre cele mai calde si uscate continente de pe Pamant. Vom fi loviti tare si rapid de schimbarile climatice. Suntem hotarati sa punem in aplicare schema reducerii poluarii cu carbon”, a declarat Gillard.
Cea de-a doua respingere a legislatiei de comercializare a certificatelor de carbon de catre un Senat ostil i-a oferit lui Rudd un motiv pentru a organiza alegeri in primavara anului viitor si apoi sa isi sustina legile daca va fi reinvestit.
 
 

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 3316586
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova