Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / UE nu-si va atinge tinta de reducere a emisiilor din transporturi
UE nu-si va atinge tinta de reducere a emisiilor din transporturi
11.11.2010  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ue-nu-si-va-atinge-tinta-de-reducere-emisiilor-din-transporturi

UE are foarte mici sanse de a-si atinge tintele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon provenite din transporturi rutiere, arata un raport al Comisiei Europene citat de "EarthTimes".

In timp ce industria auto a reusit deja sa isi atinga obligatiile de reducere a emisiilor de CO2 la 130 de grame pe kilometru pentru cel putin 65% dintre masinile noi, masurile referitoare la alte sectoare nu au dat aceleasi rezultate.
“In ciuda progresului facut in implementarea strategiei si a anticipaii unei scaderi suplimentare a emisiilor de CO2, chiar inaintea aplicarii tuturor masurilor, este foarte putin probabil ca obiectivul echivalent de reducere cu 120 de grame de Co2 pe kilometru va fi atins pana in 2012 de catre sectorul transporturilor”, se arata in document.
Grupul ecologist Greenpeace a declarat ca ar fi existat rezultate mai bune daca UE ar fi impus standarde mai inalte industriei auto.
Potrivit reglementarilor actuale ale UE, tinta de 130 de grame de emisii pe kilometru care cuprinde toate vanzarile de masini noi va incepe sa dea rezultate in 2015.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 3316477
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova