Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Peste 30 de sefi de stat nu s-au prezentat la COP15
Peste 30 de sefi de stat nu s-au prezentat la COP15
18.12.2009  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/ppeste-30-de-sefi-de-stat-nu-s-au-prezentat-la-cop15p

Un numar record de 119 lideri de stat din toata lumea s-au adunat pentru a participa la conferinta ONU pentru schibmari climatice de la Copenhaga (COP15). Cu toate acestea, insa, peste 30 de alti presedinti nu s-au prezentat la marele eveniment.
Potrivit Reuters, nu s-au prezentat liderii de stat ai unui grup de tari producatoare de petrol precum Angola, Azerbaijan, Iraq, Kazakhstan, Libya, Oman, Qatar, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite.
Un alt grup de state fara sefi de stat la COP15 sunt Antigua si Barbuda, Barbados, Cape Verde, Cuba, Fiji, Jamaica, Insulele Solomon si Tonga. Cu toate acestea, multe dintre aceste natiuni sunt reprezentate la Copenhaga de Alianta Statelor Insulare Mici.
De asemenea, zece state latino-americane nu sunt reprezentate de liderii lor. Acestea sunt: Argentina, Chile, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Paraguay, Peru si Uruguay.
Si mai sunt sefii de stat ai Italiei, Elvetiei si Ucrainei care nu au putut veni la summit din variate motive. Despre premierul italian Silvio Berlusconi se stie ca nu a putut veni la Copenhaga pentru ca se reface dupa un atac pe care l-a suferit in urma cu cateva zile.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 2132606
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova