Prima Contact Harta
 Română  English
 
 
Prima / CADRUL NAŢIONAL / Materiale informaţionale / Noutăţi / Angela Merkel mai spera intr-un acord climatic
Angela Merkel mai spera intr-un acord climatic
22.12.2009  
   
imprimare
http://www.green-report.ro/stiri/pangela-merkel-mai-spera-intr-un-acord-climaticp

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca un acord climatic este inca posibil, in ciuda dezamagirii generale legate de rezultatul summitului de la Copenhaga, transmite Earth Times.

Guvernul german s-a angajat sa isi reduca emisiile de gaze cu efect de sera cu 40% pana in anul 2020 si ar putea impune tinte asemanatoare la nivel global. Merkel a anuntat ca astfel de masuri vor fi subiectul de discutie al urmatoarelor conferinte climatice de la Bonn si Mexic, de anul viitor.
Cancelarul german a cerut si crearea unei agentii climatice in subordinea Natiunilor Unite, care sa verifice daca statele lumii isi indeplinesc angajamentele. O astfel de institutie ar contribui si la armonizarea la nivel international a masurilor de stopare a incalzirii globale.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Prima   Contact   Harta
vizitatori: 3291301
sus
B2B and B2C solutions , Branding & Graphic Design Services,Website Design and Development , E-Commerce Systems,Software Application Architecture and Development,Multimedia solutions , 2D/3D modeling & animation solutions,Video & Post Production Creat de Trimaran
 
SCHIMBAREA CLIMEI – esenţa fenomenului   /   CADRUL INTERNAŢIONAL   /   CADRUL NAŢIONAL   /   CERCETĂRI ŞI MODELARE   /   DOCUMENTE   /   UIPM
Tel. +373 22 232247   /  Fax. +373 22 232247

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A, mun. Chisinau, Republica Moldova